Mad

Rødder tilbyder mad til alt lige fra bryllupper, firmaarrangementer, fester og receptioner. Vores menuer består typisk af en kombi af tallerkenserveringer og deleretter, hvor det uformelle og rustikke er i højsædet.

 

Se vores menuer nedenfor eller kontakt os på 60 17 50 66 eller esben@rodder.dk, så finder vi en løsning i fællesskab.


Alle vores råvarer er lokale og primært fra små producenter og landbrug på Sjælland og Lolland-Falster. Kødet er økologisk eller fra friland, og grøntsagerne biodynamisk eller økologiske.

Menuerne skal ses som eksempler og kan altid ændres efter ønsker og behov. Vi tilbyder også vegetariske alternativer.

Delemenuen

Menuen serveres som en kombi af deleretter og tallerkenserveringer.

Snacks

  • Knækbrød med grøntsagscreme
  • Kyllingelevermousse og sprøde croutoner

Menu

  • Cerviche af hvidfisk, grape, peberrod og glaskål
  • Saltbagt selleri, syltet selleri, sauce på lokal ost
  • Tatar, jordskokker, hasselnødder, peberrodsmayo, grønt
  • Braiseret og glaseret okseskank, gulerodscreme, brændt gulerod
  • Citrontærte, lakrids, og rød skovsyre.

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

Pris per kuvert : 350 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr. per kok.
Transport: 250 kr.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil

Tallerkenservering

Nyd 3 smagfulde retter fra Rødder. Menuen skal ses som et udgangspunkt. Har I særlige ønsker, finder vi en løsning.

Snacks

  • Krydret rødbedecreme og sprødt

Menu

  • Forret: 
    Torsk, surkål, sprød malt , urteemulsion og grønt.

  • Hovedret:
    Glad gris braiseret i 15 timer, sprød svær, sellericreme, stegte vinterporrer og grønkål

  • Dessert:
    Kærnemælkscreme, æblekompot, æblegranité, knas

  • Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

Pris per kuvert: 325 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr. per kok.
Transport: 250 kr.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil

Den nemme – buffet

Både private og virksomheder kan sætte tænderne i Rødders buffet, som vi leverer til jer med eller uden kok til afvikling. Menuen skal ses som et udgangspunkt. Har I særlige ønsker, finder vi naturligvis en løsning.

Menu

  • Gravad torsk, glaskål, sprød boghvede, urtemayo
  • Langtidsbraiseret lam fra friland med rødvin og krydderier
  • Gulerodscreme, stegte gulerødder, urter
  • Salat af stegt grønkål, jordskokker, vinaigrette, hasselnødder
  • Bagte rødbeder, fåremælksyoghurt, sprøde linser
  • Krydret chutney
  • Mazarinkage, syltede pærer, hvidchokolade creme

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok til Afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Det hele leveres i engangsemballage lige til at anrette.

Bestil

Receptionsmenu

Vores receptionsmenu består af en masse små hapsere, der passer godt til stående events og andre arrangementer, hvor der skal serveres enkel fingermad. Der regnes ca. 20 små hapsere per person. Alle råvarer er lokale og primært fra små producenter og landbrug på Sjælland og Lolland-falster. Kødet er økologisk eller fra friland og grøntsagerne biodynamisk eller økologiske.

Menu

  • Gravad torsk, fennikel, malt, urteemulsion
  • Gulerodscreme, stegt og syltet gulerod, sprøde linser,
  • Brændte jordskokker, citrusmayo, salt
  • Mousse på kyllingelever fra Dalbakkegård, crouton, gule beder
  • Glad gris, sprød svær, syltet kål
  • Chokoladetrøfler af 70% økochokolade, kakao, knuste mandler

Maden anrettes på rustikke skærebrætter og på bæredygtig engangsemballage.

Pris per kuvert: 150 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.
Minimum 30 personer.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil

Langbordsmiddag – helhedsløsning

Rødder tilbyder virksomheder og private muligheden for at få en aften med os, vi står for mad, drikkevarer, personale, opsætning, nedlukning og sørger for der er en uformel og afslappet stemning, som kendetegner vores arrangementer.

Vi samarbejder med forskellige locations, så afhængigt af hvor mange I er, kan vi sammen finde det sted, der skaber de bedste rammer for netop jeres arrangement.

Middagen vil blive serveret som en kombi af tallerkenserveringer og deleretter.

Pris per kuvert : 700 kr. + location.
Kok til afvikling: 1.500 kr. per kok.

Kontakt os

Husmandskost

Rødders humandskost er en rustik gryde eller ret, for dem som ønsker et simpelt set up til et event eller privat. Retten kan enten leveres i foliebakker til at anrette, eller vi kan komme med gasblus og gryder og afvikle på stedet.

Husmandskosten kan bestilles til min. 20 personer.

Menu

  • Rødders chili con carne med masser af krydderier. Serveres med cremefraiche, grønt og hjemmebagte surdejsbaguettes.
  • Old school boller i karry med masser af grønt. Serveres med ris og æblechutney.

Hør for andre muligheder

Pris per kuvert : 125 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil

Vegetar

Vegetarmenu (kontakt for veganer)

Snacks

  • Knækbrød med grøntsagscreme
  • Brændt jordskok med citrusmayo

Menu

  • Rødbeder, fåremælksyoghurt, sprøde linser
  • Æg, grønt, brunet smør
  • Saltbagt selleri, syltet selleri, lokal ost
  • Kærnemælkscreme, syltet æble, æblegranité, knas
  • Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

Pris per kuvert : 280 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.

Kontakt os