Mad

Rødder tilbyder mad til alt lige fra bryllupper, firmaarrangementer, fester og receptioner. Vores menuer består typisk af en kombi af tallerkenserveringer og deleretter, hvor det uformelle og rustikke er i højsædet.

 

Se vores menuer nedenfor eller kontakt os på 60 17 50 66 eller esben@rodder.dk, så finder vi en løsning i fællesskab.


Alle vores råvarer er lokale og primært fra små producenter og landbrug på Sjælland og Lolland-Falster. Kødet er økologisk eller fra friland, og grøntsagerne biodynamisk eller økologiske.

Menuerne skal ses som eksempler og kan altid ændres efter ønsker og behov. Vi tilbyder også vegetariske alternativer.

Julemenu 2017

Rødders julemenu består af en række serveringer til at dele. Der vil både være fisk og kød men også masser grøntretter. Alle råvarer er lokale og primært fra små producenter og landbrug på Sjælland og Lolland-Falster.

Kødet er økologisk eller fra friland og grøntsagerne biodynamisk eller økologiske.

 

Menu

  • Stegte sild med mørk øl, sennepsfrø, stjerneanis, syltede løg og dild

  • Gravad færøsk laks med fennikel, sprødt rugbrød og urteemulsion

  • Kyllingelevermousse med syltede gule beder

  • Bitre salater vendt med gedeostecreme, nødder og æbler

  • Selleri- og kartoffelcreme med sprød boghvede, brunet smør og urter

  • Glaserede rødbeder med tallerkensmækker og sprød boghvede

  • Brasieret okse fra Mineslund med rødvin, løg og tallerkensmækker

  • Frilandsgris med sprød svær

  • Rødders Risalamande

  • Surdejsbrød, rugbrød og kærnemælkssmør

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.
Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil

Delemenu efterår/vinter 2017

Menuen serveres som en kombi af deleretter og tallerkenserveringer.

Snacks

  • 260 grader jordskokker med estragonemulsion

Menu

  • Bagt hvidfisk, muslingeskum, saurkraut, grønt
  • Tatar, beder, hasselnødder, peberrodsmayo, urter
  • Æg, brunet smør, urter, sortkål
  • Lam fra Falster, sellericreme, glaserede rødbeder, løg, fond
  • Kærnemælkscreme, æblekompot, æblegranité, malt

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

Pris per kuvert : 375 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr. per kok.
Transport: 250 kr.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil

Tallerkenservering efterår/vinter 2017

Nyd 3 smagfulde retter fra Rødder. Menuen skal ses som et udgangspunkt. Har I særlige ønsker, finder vi en løsning.

Snacks

  • Kyllingelevermousse, sprøde croutoner, æble

Menu

  • Forret:
    Bagt torsk, peberrodscreme, glaskål, urter, sprød malt
  • Hovedret:
    Langtidsbraiserede oksehaler
    Bavette fra Mineslund med stegt sortkål
    kartoffelkompot med sprøde linser, brunet smør og løvstikke
    Bagte rødbeder og brændte løg

  • Dessert:
    Citronfromage, æblegranité, marengs, skovsyre og crumble
    Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr. per kok.
Transport: 250 kr.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil

Receptionsmenu efterår/vinter 2017

Vores receptionsmenu består af en masse små hapsere, der passer godt til stående events og andre arrangementer, hvor der skal serveres enkel fingermad. Der regnes ca. 20 små hapsere per person. Alle råvarer er lokale og primært fra små producenter og landbrug på Sjælland og Lolland-falster. Kødet er økologisk eller fra friland og grøntsagerne biodynamisk eller økologiske.

Menu

  • Torsk, urteemulsion, glaskål, malt
  • Jordskokkecreme, stegt jordskok, tørret æggeblomme 
  • Kyllingelevermousse, crouton, syltet bede 
  • Tatar, malt, karse, peberrodsmayo 
  • Hvid chokolade, syltet æble, knas 

Maden anrettes på rustikke skærebrætter og på bæredygtig engangsemballage.

Pris per kuvert: 150 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.
Minimum 30 personer.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil

Langbordsmiddag – helhedsløsning

Rødder tilbyder virksomheder og private muligheden for at få en aften med os, vi står for mad, drikkevarer, personale, opsætning, nedlukning og sørger for der er en uformel og afslappet stemning, som kendetegner vores arrangementer.

Vi samarbejder med forskellige locations, så afhængigt af hvor mange I er, kan vi sammen finde det sted, der skaber de bedste rammer for netop jeres arrangement.

Middagen vil blive serveret som en kombi af tallerkenserveringer og deleretter.

Pris per kuvert : 700 kr. + location.
Kok til afvikling: 1.500 kr. per kok.

Kontakt os

Husmandskost

Rødders humandskost er en rustik gryde eller ret, for dem som ønsker et simpelt set up til et event eller privat. Retten kan enten leveres i foliebakker til at anrette, eller vi kan komme med gasblus og gryder og afvikle på stedet.

Husmandskosten kan bestilles til min. 20 personer.

Menu

  • Rødders chili con carne med masser af krydderier. Serveres med cremefraiche, grønt og hjemmebagte surdejsbaguettes.
  • Old school boller i karry med masser af grønt. Serveres med ris og æblechutney.

Hør for andre muligheder

Pris per kuvert : 125 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil