Hos Rødder tilbyder vi mad til alle lejligheder og arrangementer. Vores menuer er lavet af de bedste råvarer i sæson, glade dyr, vilde urter og grønt. Lige nu står foråret for døren med de spæde grøntsager og urter. Vores menuer består typisk både af tallerkenserveringer og deleretter, men vi finder altid den bedste løsning i fællesskab!

Se vores menuer her på siden eller kontakt os på info@rodder.dk / tlf. 60175066


Vores råvarer er lokale og primært fra små producenter og landbrug på Sjælland og Lolland-Falster. Kødet er økologisk eller fra friland og grøntsagerne biodynamiske eller økologiske.

Menuerne er kun eksempler, og kan altid ændres efter ønsker og behov. Vi tilbyder også vegetariske alternativer.

 

Delemenuen

Alle retter serveres family style på fade og tallerkener til at dele på bordene.

Snacks

  • Knækbrød med grøntsagscreme og kyllingelevermousse

Menu

  • Fritereret hvidfisk med syltet og stegt grønt, estragonemulsion og urter
  • Stegte rødder med fåremælksyoghurt fra Knuthenlund, hasselnødder, kørvelmayo, peberrod og sprød brødkrumme.
  • Grillet spidskål med brunet smør, tørret æggeblomme og vilde urter
  • Onglet fra Mineslund med sommerløg og sauce på oksefond
  • Citrontærte med marengs, syltede bær og creme

Hjemmebagt langtidshævet surdejsbrød og kærnemælkssmør

Pris per kuvert : 375 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr. per kok.
Transport: 250 kr.

Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Tilkøb
Sødt til kaffen: 25 kr. per kuvert

Bestil

Tallerkenservering

Nyd 3 gode retter fra Rødder. Menuen kan selvfølgelig også serveres som deleretter, hvis det ønskes.

Forret:

  • Let bagt kulmulefilet med grillet hjertesalat, peberrod, citrusmayo, urter og sprød malt

Hovedret

  • Oksenakke med masser af urter, stegte sommerløg, fond og sprød boghvede
  • Nye kartofler med brunet smør og grønt
  • Gulerødder og spidskål dampet i smør og hvidvin

Dessert

  • Syltede rabarber eller sommerbær med creme på hvid chokolade, hyldeblomst granité, sprød mørdej og lakrids

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok under arrangement: 1.500 kr.
Levering: 250 kr.

Tilkøb
Snacks: 25 kr. per kuvert
Sødt til kaffen: 25 kr. per kuvert

Endeligt antal senest en uge før arrangement

Bestil

Buffet

  • Saltet færøsk laks, peberrod, fennikel, urteemulsion, sprød malt, urter
  • Stegt frilandsgris fra Lolland med bagte løg og masser af grønt
  • Kartofler, løvstikke, ristede kerner, vilde urter
  • Stegt hjertesalat og spidskål, citron, yoghurt og sprød boghvede
  • Stegte rødder med gedeost, vinaigrette og sprød brødkrumme
  • Rabarberchutney
  • Mazarinkage med syltede rabarber eller bær og creme med fåremælksyoghurt fra Knuthenlund.

Langtidshævet surdejsbrød

Pris: 300kr. per kuvert
Levering og opsætning af buffet: 500 kr.
Kok under arrangement: 1.500 kr. per kok

Tilkøb
Snacks: 25 kr. per kuvert
Sødt til kaffen: 25 kr. per kuvert

Endeligt antal senest 1 uge før arrangementet.

Bestil

Receptionsmenu

  • Gravad kulmule med urteemulsion, urter og malt
  • Nye kartofler med tørret æggeblomme, sprød boghvede og rygeost 
  • Kyllingelevermousse på crouton med syltede radiser
  • Tatar på økookse med malt, karse, peberrod og løvstikkemayo 
  • Syltede rabarber med kærnmælkscreme og knas 

Maden anrettes på rustikke skærebrætter og på bæredygtig engangsemballage.

Pris per kuvert: 150 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.

Endeligt antal en uge før arrangement

Bestil

Vegetarmenu

Retterne serveres som deleretter på bordene.

Menu:

  • Bladselleri, agurk, urtesalat og tomatvinaigrette
  • Tatar af rødder med fåremælksyoghurt fra Knuthenlund, hasselnødder, estragonmayo og grønt
  • Stegt grønt på grøntsagscreme med egen riccottaost og boghvede
  • Kartoffelkompot, tørret æggeblomme, syltede løg, radiser og brunet smør
  • Dampet spidskål med persilleolie, kærnemælk og sprøde linser

Syltede rabarber, hvid chokolade, urter og sprødt

Hjemmebagt surdejsbrød med kærnemælkssmør

Pris per kuvert: 300 kr.
Kok under arrangement: 1.500 kr.
Levering: 250 kr.

Tilkøb
Snacks: 25 kr. per kuvert
Sødt til kaffen: 25 kr. per kuvert

Endeligt antal senest en uge før arrangement

Vi tilbyder også veganske løsninger. Kontakt os for mere info.

Bestil

Langbordsmiddag – helhedsløsning

Rødder tilbyder virksomheder og private muligheden for at få en aften med os, vi står for mad, drikkevarer, personale, opsætning, nedlukning og sørger for der er en uformel og afslappet stemning, som kendetegner vores arrangementer.

Vi samarbejder med forskellige locations, så afhængigt af hvor mange I er, kan vi sammen finde det sted, der skaber de bedste rammer for netop jeres arrangement.

Middagen vil blive serveret som en kombi af tallerkenserveringer og deleretter.

Pris per kuvert : 700 kr. + location.
Kok til afvikling: 1.500 kr. per kok.

Bestil