Rødders Julemenu

Vores julemenu er lavet af gode lokale råvarer fra små producenter og landbrug. Kødet er fra friland, og grøntsagerne er økologiske eller biodynamiske.

 

Bestil eller hør mere

Vores julemenu serveres som deleretter på fade og tager udgangspunkt i klassiske juleretter, som vi har givet vores præg.

Alle råvarer er lokale og primært fra små producenter og landbrug på Sjælland og Lolland-falster. Kødet er økologisk eller fra friland og grøntsagerne biodynamisk eller økologiske. 

Menu

  • Gl. Modnede sild med malt, fennikel og cremefraiche
  • Stegte sild med æble og jordskokker
  • Fiskedeller med hakket torsk, citron og lys remo
  • Stegte jordskokker, vesterhavsost og brunet smør
  • Grønkålssalat med græskar og nødder
  • Oksetværreb med byhonning, æble og masser af krydderier
  • Braiseret frilandsgris med sprød svær og syltet kål
  • Risbudding med syltede bær, sprød malt og skovsyre
  • Rugbrød, surdejsbrød og kærnemælkssmør

Pris per kuvert: 350 kr. Minimum 15 kuverter.
Kok til afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.
Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement. 

Bestil

sprødt-svin

billede-julefrokost-h