Rødders Julemenu

Vores julemenu er lavet af gode lokale råvarer fra små producenter og landbrug. Kødet er fra friland, og grøntsagerne er økologiske eller biodynamiske.

 

Bestil eller hør mere

Vores julemenu serveres som deleretter på fade og tager udgangspunkt i klassiske juleretter, som vi har givet vores præg.

Alle råvarer er lokale og primært fra små producenter og landbrug på Sjælland og Lolland-falster. Kødet er økologisk eller fra friland og grøntsagerne biodynamisk eller økologiske.

Menu

  • Stegte sild med syltede løg, æble og dild

  • Gravad færøsk laks med fennikel, sprødt rugbrød og urteemulsion

  • Vinterporrer og løg med havgus og sprøde linser

  • Sortkål fra Birkemosegård, sprød rødkål, nødder og svesker

  • Langtidsbraiseret økookse med fond og julekrydderier

  • Braiseret frilandsgris med sprød svær og syltet kål

  • Kartoffelcreme med sprød boghvede, brunet smør og tallerkensmækker

  • Æblecrumble med creme på fåremælksyoghurt fra Knuthenlund

  • Surdejsbrød, rugbrød og kærnemælkssmør

Pris per kuvert: 325 kr.
Minimum 15 kuverter.
Kok til afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.
Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil

berlin-mad-8

billede-julefrokost-h