Rødders Julemenu

Rødders julemenu består af en række serveringer til at dele. Der vil både være fisk og kød men også masser grøntretter. Alle råvarer er lokale og primært fra små producenter og landbrug på Sjælland og Lolland-Falster.

 

Bestil eller hør mere

Kødet er økologisk eller fra friland og grøntsagerne biodynamisk eller økologiske.

 

Menu

  • Stegte sild med mørk øl, sennepsfrø, stjerneanis, syltede løg og dild

  • Gravad færøsk laks med fennikel, sprødt rugbrød og urteemulsion

  • Kyllingelevermousse med syltede gule beder

  • Bitre salater vendt med gedeostecreme, nødder og æbler

  • Selleri- og kartoffelcreme med sprød boghvede, brunet smør og urter

  • Glaserede rødbeder og bagte løg

  • Brasieret okse fra Mineslund med rødvin, fond og tallerkensmækker

  • Frilandsgris med sprød svær

  • Rødders Risalamande

  • Surdejsbrød, rugbrød og kærnemælkssmør

Pris per kuvert: 350 kr.
Kok til afvikling: 1.500 kr.
Transport: 250 kr.
Bestilling samt endeligt antal senest 1 uge før arrangement.

Bestil