Nytår 2015

Vi tilbyder en lækker nytårsmenu, lavet på de bedste lokale råvarer, med masser af smag og kraft. Kødet er økologisk eller fra friland og grøntsagerne biodynamiske eller økologiske.

Bestil

Menuen kræver kun den sidste tilberedning og opvarmning. Der medfølger en lille anvisningsseddel med billeder, så det hele er nemt at gå til.

Forret

  • Rimmet torsk med let syltet kål fra Birkemosegård, peberrod, urteemulsion, sprød malt og grønt.

Hovedret

  • Økologisk oksefilet fra Mineslund. 15 timers braiseret oksetykkam fra Falster med kalvefond og urter. Serveres med sellericreme, syltet løg og grønt fra Birkemosegård.
  • On the side: Monsterrødbede med brunet smør og sprød boghvede.

Dessert

  • Creme af hvid chokolade med pocheret pære, knas og skovsyre.
  • Surdejsbrød og kærnemælkssmør

Pris: 375 kr. 

Til børnene:

  • Lasagne med økookse fra Kirkehøjens Limousine og brød.
  • Flødeis og karamelliserede popcorn.

Pris: 100 kr.

Bestilling på esben@rodder.dk senest den 27. Dec. Husk at angive navn og antal.Du får en mail med bekræftelse af din bestilling, så snart vi har modtaget din betaling på konto: 5479 1633969 eller på mobilepay 60175066. Ændring i kuvertantal frem til 28. Dec. Herefter ingen fortrydelsesret.

Maden afhentes nytårsaftensdag den 31. dec. mellem 11-13 i Rødder og Vin, Ravnsborggade 8, 2200 København N.

Du kan selvfølgelig også købe din nytårsvin gennem os. Se mere her

Bestil