Vi har desværre udsolgt. Godt nytår!

 


 

Nytår med Rødder & Metier

Skyd det nye år ind med en nytårsmenu lavet på de bedste lokale, økologiske og biodynamiske råvarer. I år har vi slået os sammen med vores gode venner fra Restaurant Metier på Østerbro, som deler vores madfilosofi.

 

 

Menuen kræver kun den sidste tilberedning hjemme. I får en lille anvisningsseddel med billeder med hjem, så det hele er meget nemt at gå til.

 

Forret

  • Rimmet jomfruhummer fra Fiskerikajen, bagt og råmarineret vinterkål, dild, malt og estragonemulsion.

Hovedret

  • Bøf af økologisk oksefilet fra Mineslund og 15 timer rødvinsbraiseret okseskank. Serveres med løgpuré, syltede bagte løg, oksefond og tallerkensmækker.

  • On the side: Brændte rødder fra Birkemosegård med brunet smør og sprød boghvede.

Dessert

  • Syltet pære, by-honning, kærnemælkscreme, mørdej og chokolade.

Pris per kuvert: 380 kr. 

 

Tilkøb

  • Langtidshævet surdejsbrød og kærnemælkssmør. (Kr. 15 Per kuvert)
  • Snacks: Knækbrød og gulerodscreme, kyllingelevermousse, syltede rødløg, sprøde croutoner (Kr. 60 per kuvert)

Til børnene

  • Lasagne med økookse fra Mineslund
  • Hindbæris med sprød kiks
    (Kr. 100 per kuvert)

Maden afhentes nytårsaftensdag den 31. dec. mellem 12-14 hos Metier, Blegdamsvej 70, 2100 København Ø.

Kontakt

2-9

2-7

fullsizer_01

fullsizer