Efterårsmenu
Det er sæsonen for de dejlige knolde, rødder, kvæder, kål, græskar og æbler, og alt det vi har hengemt, tørret og fermenteret henover sommeren. Det finder du i vores efterårsmenu, som passer perfekt til en hyggelig efterårsaften i godt selskab, hvor I gerne vil have masser af grøn velsmag og varme på tallerkenen.
Menuen bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter. Vi kan levere maden lige til at anrette, eller I kan vælge at få vores dygtige kokke til at stå for anretningen hos jer, så I kan nyde selskabet ved bordet.
Vores cateringmenuer er altid skabt af bedste, lokale og økologiske råvarer i sæson fra primært små gårde og regenerative jordbrug. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.
Menuen er grøntbaseret med mulighed for at tilvælge kød og fisk. Vi laver også gerne veganske alternativer, og har I særlige ønsker, så finder vi altid ud af det sammen med jer.
Menu
Snacks
Foccacia bagt med svampe. Toppet med urteemulsion
Sprøde gulerødder, sylt, urter og rødbedepulver
Forretter
Carpaccio af knoldselleri, grøntsagssaft, citrus, god olie og sprøde kerner
Misomarinerede beder med hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk, urteolie og sprød boghvede
Hjemmebagt 48 timers surdejsbrød med creme af ingridærter og solsikke
(Tilkøb af rimmet hvidfisk fra danske farvande + 40 kr.)
Hovedretter
Røget og glaseret knoldselleri med sauce af grillede løg og hengemte bær. Serveret med Ancialinser, æblereduktion, og ristet bladgrønt
De- og rehydrerede kartofler med creme af fermenterede rødder og grønt
Efterårets salater, ristet bladkålsvinaigrette, og syrnet hovedkål
(Tilkøb af glaseret økologisk okse el. svinebryst med fond og vin + 65 kr.) Fisk er også en mulighed.
Dessert
Tærte med aromatiserede cremer, sæsonens frugt eller bær, brændt marengs og urt
Priser
Pris per person 2 retter : 300 kr.
Pris per person 3 retter: 375 kr.
Snacks: 75 kr. per person
Kok under arrangement: 2.500 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.
Tjenere: 300 kr. /time/tjener
Vi kan også hjælpe med snacks, drikkevarer, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.