Ugens menu

Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.

Vi glæder os til at se jer i køkkenet!

(Frokosten serveres alle hverdage mellem kl. 11.45-13.00)

 

 

Mandag d. 29.04

  • Svampe og grøntsagsragout

  • Knuste kartofler med urter

  • Salat med sennepsvinaigrette, grønne bønner og grillede courgetter

  • Brød og Hummus


 

Tirsdag d. 30.04

  • Gnocci med bladbeder ala romana

  • Panzanella med kapers, surdejsbrød og tomater

  • Bitre blade med solbæreddike og æble  

  • Foccacia med pesto med solsikke og græskarkerner 


 

Onsdag d. 01.05

  •  Selleri rub-a-dub

  • Coleslaw med urter

  • Brændt ende sortebønner  

  • Hush puppies med urte creme fraiche


 

Torsdag d. 02.05

  • Fyldte bagte courgetter med halloumi hallomand!, linser, urter og æg   

  • Kartoffelsalat, totalt som du kender den brormand 

  • Æblemostarda og svampeketter 

  • Hvidløgs flütes

  • ugens søde indslag 


 

Fredag d. 03.05

  • Pizza med tomat, artiskokhjerter, fermenteret peberfrugt og oliven

  • Sennepsgrønt, tomater og balsmico bagte løg  

  • Artiskokblade med aioli 

  • Focaccia