Vi gentager påskelangbordet fra sidste år og hilser foråret velkommen på Lerbjerggård med en vegetarisk og økologisk påskefrokost i det nye smukke fælleshus. Vi serverer en grøn fortolkning af den klassiske påskefrokost (suppleret med hvad der titter frem på marken), og der vil være naturvin, økoøl og vores egen snaps (plus ikke-alkoholisk alternative). Det bliver hyggeligt, og vi håber I vil med!
Arrangementet er åbent for alle, så inviter dine venner eller familie med!
Vi åbner baren kl. 13 og påskemenuen serveres kl.13.30.
Pris: 325 kr. (eks. billetgebyr)
Børnevenlig udgave (under 10 år) til 150 kr.
Påskemenuen
Deviled æg med sennep, hjemmefermenteret tabasco og vilde urter
Boghvede med små syltede kartofler og ramsløgsmayo
Gule beder med bergamotteolie, estragon, hassel og maltknas
Saltbagt selleri marineret i dild, enebær, koriander og rødbedeferment serveret med rævesovs
Linser vendt med ristet chimichurri toppet med ristede, syltede svampe og urter
Syrnet kål, med surkål, surkålsstøv og fed creme fraiche
Rugbrød og pisket smør med palmekålspulver
Hjemmebagt surdejsbrød
Påsketærte gulerods legering, gulerodssukker/marengs, bastognebund og kandiserede violer