Forårsmenu
Den spirende, grønne forårsmenu byder på sæsonens bedste, lokale og økologiske råvarer fra primært små økologiske og regenerative gårde og jordbrug.
Menuen bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter og egner sig perfekt til en hyggelig aften i godt selskab, hvor I gerne vil have de gode råvarer på bordet og masser af smag og smukke anretninger. Maden kan leveres lige til at anrette, eller I kan vælge at få vores kokke til at stå for middagen.
Alle råvarer er økologiske og primært fra små lokale producenter og regenerative jordbrug på Sjælland. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.
Menuen er grøntbaseret med mulighed for tilkøb af kød og fisk.
Menu
Forretter
Carpaccio af grønt fra marken, grøntsagsferment, citrus, urteolie og spæde urter
(Tilkøb af ceviche på hvidfisk fra danske farvande + 40 kr.)
Marinerede beder, hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk, urter og sprød boghvede.
48 timers surdejsbrød med creme af ingridærter og solsikke samt svampepulver
Hovedretter
Stegt og glaseret knold , østershat, Anicialinser, sauce, grillede løg og kålskud
(Tilkøb af braiseret økologisk okse el. svinebryst + 60 kr.)
De- og rehydrerede kartofler med creme af fermenterede gulerødder og vilde urter
Forårets sprøde salater fra små gårde, syrlig kål, vinaigrette og sprød boghvede
Dessert
Rabarbertærte, syltede rabarber, aromatiseret creme, knas og urt
Priser
Pris per person 3 retter: 385 kr.
Kok til afvikling: 2.500 kr. per kok
Tjenere: 300 kr./time/tjener
Transport: Fra 500 kr.
Vi kan også hjælpe med snacks, drikkevarer, location, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.