Sommermenu
På denne tid bugner marken af grøntsager, urter, bær og det kan alt sammen findes i vores sommermenu. Menuen bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter og egner sig perfelt til en sommeraften i hyggeligt selskab. Maden kan leveres lige til at anrette smukt, eller I kan vælge at få vores kokke til at stå for anretningen og sørge for, at gæsterne får en unik spiseoplevelse med masser af smukke og velsmagende retter, mens I hygger ved bordet.
Menuen er sammensat af de bedste, lokale og økologiske råvarer i sæson fra primært små gårde og jordbrug. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.
Vores menuer er grøntbaserede og kød/fisk kan tilkøbes. Vi kan også lave veganske alternativer og tilpasser gerne forskellige ønsker og behov.
Menu
Forretter - deleretter
Carpaccio af sommergrønt, grøntsagssaft , citrus, raspolie, vilde urter og sprøde kerner og
Radiser, grønne bønner, hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk og pulver på Shitake svampe
Hjemmebagt 48 timers surdejsbrød med creme på ingridærter og solsikke
(Tilkøb af ceviche af hvidfisk fra danske farvande+ 40 kr.)
Hovedretter - deleretter
Røget og stegt glaskål , grillede løg, solbær, cremet spinat, sommergrønt og sauce
Nye kartofler letsyltet i kamille, fermenteret gulerodscreme, brunet smør og blomster
Sommerens sprøde salater, ristet bladkålsvinaigrette, og knas
(tilkøb af økologisk oksetykkam eller confiteret svinebryst med sauce på fond, rødvin og urter+ 60 kr)
Dessert
Tærte med aromatiseret creme, sommerens frugter eller bær, brændt marengs og blomster
Priser
Pris per person 3 retter: 385 kr.
Kok under arrangement: 2.500 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.
Tjenere: 300 kr. /time/tjener
Vi kan også hjælpe med drikkevarer, location, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.