Sommermenu

På denne tid bugner marken af grøntsager, urter, bær og det kan alt sammen findes i vores sommermenu. Menuen bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter og egner sig perfelt til en sommeraften i hyggeligt selskab. Maden kan leveres lige til at anrette smukt, eller I kan vælge at få vores kokke til at stå for anretningen og sørge for, at gæsterne får en unik spiseoplevelse med masser af smukke og velsmagende retter, mens I hygger ved bordet.

Menuen er sammensat af de bedste, lokale og økologiske råvarer i sæson fra primært små gårde og jordbrug. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.

 Vores menuer er grøntbaserede og kød/fisk kan tilkøbes. Vi kan også lave veganske alternativer og tilpasser gerne forskellige ønsker og behov.

 

 
 

Menu

Forretter - deleretter

Carpaccio af sommergrønt, grøntsagssaft , citrus, raspolie, vilde urter og sprøde kerner og

Radiser, grønne bønner, hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk og pulver på Shitake svampe   

Hjemmebagt 48 timers surdejsbrød med creme på ingridærter og solsikke

(Tilkøb af ceviche af hvidfisk fra danske farvande+ 40 kr.)

Hovedretter - deleretter

Røget og stegt glaskål , grillede løg, solbær, cremet spinat, sommergrønt og sauce

Nye kartofler letsyltet i kamille, fermenteret gulerodscreme, brunet smør og blomster

Sommerens sprøde salater, ristet bladkålsvinaigrette, og knas

(tilkøb af økologisk oksetykkam eller confiteret svinebryst med sauce på fond, rødvin og urter+ 60 kr)

Dessert

Tærte med aromatiseret creme, sommerens frugter eller bær, brændt marengs og blomster

Priser

Pris per person 3 retter: 385 kr.
Kok under arrangement: 2.500 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.

Tjenere: 300 kr. /time/tjener

Vi kan også hjælpe med drikkevarer, location, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.