Frokost til møde eller konference

Er du på udkig efter frokostforplejning for ledelsen, teamet eller dine forretningspartnere, hvor der er kælet for både råvare, smag og udtryk?

Så tilbyder vi økologisk frokostforplejning både i jeres rammer eller hos os i Pladefabrikken.

Menuen sammensætter vi af sæsonens bedste, lokale og økologiske grøntsager og kød eller fisk kan tilkøbes.

Hvis I ønsker jeres frokostforplejning i jeres rammer, så kan menuerne leveres på delefade eller anrettes individuelt.

 
 
 
 

Menu

Økologisk frokost:

Lun ragout med danske bælgfrugter , krydderier, sauce og bladkål

Salater af markens grønt, Anicialinser, syltede rødder og dansk feta  

Rødders hummus af danske ingridærter og solsikketahin 

Brød - koldhævet og bagt med mel fra små sjællandske gårde

(menuen varierer efter sæsonens udbud og kan tilpasses typen af arrangement)

Økologisk sandwich:

Hjemmebagt focaccia med pesto, urtemayo, svampe fra Bygaard, saltbagt selleri, syltede rødder og salater 

Priser

Pris per person deleretter: fra 125 kr. ex. moms (+50 kr. hvis der ønskes kød)

Pris per person sandwich: fra 75 kr. ex. moms

Tilkøb af sødt: fra 25 kr. ex. moms/person
Kok under arrangement: 2.000 kr. ex. moms per kok
Transport: fra 500 kr. ex. moms

Vi hjælper også gerne med drikkevarer, snacks, aftensmad og personale mv. Læs mere her

Er I på udkig efter en mere fast frokostordning så tjek Rødders Køkken ud

Ring til os på tlf 60 17 50 66 eller brug kontaktformularen for at høre mere.