Frokost til møde eller konference
Er du på udkig efter frokostforplejning for ledelsen, teamet eller dine forretningspartnere, hvor der er kælet for både råvare, smag og udtryk?
Så tilbyder vi økologisk frokostforplejning både i jeres rammer eller hos os i Pladefabrikken.
Menuen sammensætter vi af sæsonens bedste, lokale og økologiske grøntsager og kød eller fisk kan tilkøbes.
Hvis I ønsker jeres frokostforplejning i jeres rammer, så kan menuerne leveres på delefade eller anrettes individuelt.
Menu
Økologisk frokost:
Lun ragout med danske bælgfrugter , krydderier, sauce og bladkål
Salater af markens grønt, Anicialinser, syltede rødder og dansk feta
Rødders hummus af danske ingridærter og solsikketahin
Brød - koldhævet og bagt med mel fra små sjællandske gårde
(menuen varierer efter sæsonens udbud og kan tilpasses typen af arrangement)
Økologisk sandwich:
Hjemmebagt focaccia med pesto, urtemayo, svampe fra Bygaard, saltbagt selleri, syltede rødder og salater
Priser
Pris per person deleretter: fra 125 kr. ex. moms (+50 kr. hvis der ønskes kød)
Pris per person sandwich: fra 75 kr. ex. moms
Tilkøb af sødt: fra 25 kr. ex. moms/person
Kok under arrangement: 2.000 kr. ex. moms per kok
Transport: fra 500 kr. ex. moms
Vi hjælper også gerne med drikkevarer, snacks, aftensmad og personale mv. Læs mere her
Er I på udkig efter en mere fast frokostordning så tjek Rødders Køkken ud