Vintermenu
Det er sæsonen for de dejlige knolde, rødder, kvæder, kål, græskar og æbler, og alt det vi har hengemt, tørret og fermenteret henover sommeren. Det finder du i vores efterårsmenu, som passer perfekt til en hyggelig efterårsaften i godt selskab, hvor I gerne vil have masser af grøn velsmag og varme på tallerkenen.
Menuen bliver som udgangspunkt serveret som en kombi af ego- og deleretter. Vi kan levere maden lige til at anrette, eller I kan vælge at få vores dygtige kokke til at stå for anretningen hos jer, så I kan nyde selskabet ved bordet.
Vores cateringmenuer er altid skabt af bedste, lokale og økologiske råvarer i sæson fra primært små gårde og regenerative jordbrug. Vi arbejder med hele, gårdslagtede, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri.
Menuen er grøntbaseret med mulighed for at tilvælge kød og fisk. Vi laver også gerne veganske alternativer, og har I særlige ønsker, så finder vi altid ud af det sammen med jer.
Menu
Forretter - deleretter
Carpaccio af markens knolde, grøntsagssaft, citrus, urteolie og fennikeltoppe
(Tilkøb ceviche af hvidfisk fra danske farvande + 40 kr.)
Misomarinerede gule beder med creme på hjemmelavet friskost af biodynamisk gårdmælk
Hjemmebagt 48 timers surdejsbrød med creme af ingridærter og solsikke
Hovedretter - deleretter
Røget og bagt efterårsgrønt, vallesauce og grillede løg. Serveret med Falsterlinser, æblereduktion og bladgrønt
(Tilkøb af braiseret økologisk okse eller confiteret gris med sauce + 60 kr. Fisk er også en mulighed)
De- og rehydrerede kartofler med creme af fermenterede rødder og blomster
Salater og kål fra marken, ristet bladkålsvinaigrette og syrnet kål
Dessert - ego
Tærte med karamel lavet på figner fra Bjørnø, råsyltede æbler, creme chantilly, sød knas og urt
Priser
Pris per person 3 retter: 385 kr
Kok under arrangement: 2.500 kr. per kok
Transport: Fra 500 kr.
Tjenere: 300 kr. /time/tjener
Vi kan også hjælpe med tjenere, drikkevarer, location, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.