Jul med Rødder

 

Igen i år kan du bestille vores julemenu, som er et grønt og økologisk take på den klassiske julemenu. Vores julemenu er skabt med kærlighed til vinterens råvarer og masser af velsmag som vi skaber med alt det vi har samlet og hengemt fra sommeren.

Vi leverer både til private og virksomheder, med og uden kok og i egne eller jeres rammer.

Julemenu for 2025 er på trapperne. Her kan du se sidste års menu.

Rødders Julemenu 2024

Surdejsbrød og pisket smør med drys

Rødbedegravad ørred fra Bisserup, syltede sennepsfrø og dild

eller carpaccio af vinterens knolde, solbær fra sommeren, fermenteret grøntsagsjuice og dild

Græskarshow fra Brinkholm serveret med creme af hjemmelavet friskost og knas

Confiteret bryst af økogris fra Spis Min Gris med sprød svær, sauce, bladkål, bagte æbler fra Lolland og ribs

eller Røget og bagt Knoldselleri, sauce, bladkål, bagte æbler fra Lolland og ribs

Letsyltet rødkål, rød surkål og surkålspulver

Rehydrerede kartofler, pastinakcreme og sprød boghvede

Risalamande med kirsebærsauce

Priser

Pris per person 395 kr.

Kok under arrangement: 2500 kr.

Transport: fra 500 kr.

Vi leverer julemenuen til og med den 21. dec. Vi kan også hjælpe med snacks, drikkevarer, leje af service mv. I er altid velkomne til at kontakte os for at høre om muligheder og full service løsninger.

Bemærk at for virksomheder kommer momsen oveni prisen

Er I på udkig efter et sted at holde årets julefrokost for virksomheden, så tjek vores eventspace Pladefabrikken ud.

I er altid velkomne til at tage fat i os med spørgsmål: info@rodder.dk / 60175066