Økologisk receptionsmenu
Skal I afholde et arrangement, hvor I har brug for lette, grønne anretninger, hvor der er kælet for både smag, udtryk og råvare, så er vores receptionsmenu en mulighed. Menuen består af en række små serveringer, der let kan spises stående.
Vi tilbyder receptionsmenuen både i jeres rammer eller hos os i vores hyggelige event space Pladefabrikken. Vores kokke står for anretningen.
Da vi arbejder meget sæsonbestemt og med lokale og økologiske råvarer, varierer vores menuer. Kontakt os gerne så vi sammen kan finde den bedste løsning. Eksemplet nedenfor er vejledende.
Menu
Foccacia med sæsonens grønt, rygeost og shiitake-pulver
Sprød ingridærte-tofu, urteemulsion og urter
Knækbrød med friskost af biodynamisk gårdmælk og syltet østerhat
Quiche med let røget grønt, karamelliserede løg og urter på toppen
Sødt
Canelé med laurbær, Turkish Delight eller Madeleine
Kød fra gårdslagtede, fritgående, danske økodyr og fisk fra skånsomt fiskeri er også en mulighed. Skriv hvis I er interesserede i tilkøb af kød/fisk.
Priser
Priser:
4 slags: 175 kr.
5 slags: 210 kr.
Kok til afvikling: 2.500 per kok
Transport: Fra 500
Leje af fade, service mv: Fra 500 kr.
Leje af skåle, keramik eller anden emballage aftales separat afhængig af antal gæster og set up.
Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.
Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.