Økologisk receptionsmenu
Vores receptionsmenu består af en række små, smagfulde, grønne og smukke serveringer, der let kan spises stående enten serveret i små skåle eller som finger food. Vores kokke står gerne for anretningen på stedet og sørger for, at gæsterne får en unik spiseoplevelse både hvad angår smag, råvare og æstetik. Vi kan også stå for drikkevarer.
Vi bruger råvarer fra primært små regenerative og lokale, økologiske jordbrug, kød fra hele, gårdslagtede, danske økodyr og skånsomt fanget fisk. Menuerne varierer efter sæson og markens udbud.
Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dit arrangement. Menuen nedensfor skal ses som et eksempel. Der er også mulighed for at tilføje serveringer med fisk og kød.
Eksempel på menu
Foccacia med sæsonens grønt og shiitake-pulver
Grøn tofu på danske ingridærter, urteemulsion, urter og svampe
Surdejscrouton med friskost af biodynamisk gårdmælk og syltet grønt
Quiche med let røget grønt, karamelliserede løg og urter på toppen
Canelé med laurbær
Priser
4 slags: 175 kr. 5 slags: 200 kr
Kok til afvikling: 2.500 per kok
Transport: Fra 500
Vi kan også stå for serveringspersonale, drikkevarer, bordopsætning, service mv., hvis I ønsker dette.