Påskefrokost på Lerbjerggård
apr.
20.
1.30 AM01.30

Påskefrokost på Lerbjerggård

Traditionen tro hilser vi foråret velkommen på Lerbjerggård med en vegetarisk og økologisk påskefrokost i Andelsgaardes smukke fælleshus. Vi serverer en grøn fortolkning af den klassiske påskefrokost (suppleret med hvad der titter frem på marken). Der vil være åben bar med naturvin, økoøl, saft og andre ikke-alkoholiske alternativer.

Det sker søndag den 20. april. Baren åbner kl. 13 og påskefrokosten serveres 13.30.

Pris for 6-retters menu 375 kr.

Børneversion 150 kr.

Menu

Capaccio af selleri med fermenteret gulerodsjuice, urte olie, sprød blæretang og sennepsurt

Brændte gulerødder i vallesauce med fennikelfrø, frisk ost og syltede senepsfrø

……………………….

Chlotnik - læskende, lyserød, kold suppe med urter og æg

Forårsfrikasse med markens udvalg af grøntsager, svampe, ingridærter og ramsløg

Frisk, grøn salat med vinaigrette

Brød

……………………..

Bastogne-tærtebund, gulerodslegering, ostecreme, knas og friske blomster


Se begivenhed →

Goose frokost-takeover
feb.
28.
til 1. mar.

Goose frokost-takeover

Den 28. februar fra kl. 11.30-14.00 kommer vores nye naboer Baijie og Lan-xin og overtager vores frokost med konceptet fra deres nye deli Goose, som åbner lige om lidt rundt om hjørnet fra Pladefabrikken. Goose er en moderne kinesisk deli og fermenteringslaboratorium, hvor menuen er fyldt med kraftfulde og komfortgivende smage.

Goose og Rødder er mere end bare lokale venner i NV – vi deler også kærlighed til de fantastiske smage fra økologiske, sæsonbetonede og lokalt dyrkede grøntsager.

Du skal ikke bestille bord i forvejen - bare kom og få en lækker frokost!

Frokostmenu – 95 DKK

🍙 Zòngzi – Sticky rice-dumplings med Ingridærter, dampet i bambusblade med græskar og jiàng
🥚 Dampet silkeblødt æg toppet med chili crisp og peanuts
🥒 Lacto-fermenterede pickles med grøn te

Dessert – 35 DKK

🍡 Tāng Yuán – Sticky rice-bidder med sort sesam og lapsang souchong-crumble

Se begivenhed →
Fundraiser for humanitarian aid in Lebanon by Simon Brix & Rikke Malena
nov.
22.
6.00 AM06.00

Fundraiser for humanitarian aid in Lebanon by Simon Brix & Rikke Malena

Come and join the fundraiser for Aleb Beirut, a humanitarian initiative that coordinates and provide aid in Lebanon.

From 16:00 we open the doors with food and drinks.
Rødder will be cooking up a tasty vegan organic dish, and their bar will be stocked with specially selected drinks and coctails for the fundraiser.

Some of Copenhagens finest DJ's will be playing some tunes for us to celebrate the power of community, when we together will raise funds for Aleb in Beirut.

DJ's :
Mashti
Rita Blue
Dalholt
Simon Witzansky
Eastern Fire

Everyday Aleb makes and distributes over 600 meals for displaced people in need, aswell as hosts and other community members.
Go follow them on Instagram for daily updates: @alebeirut

Se begivenhed →
UDSOLGT Sæsonmiddag jule-edition: Christianshavns Beboerhus x Rødder
nov.
21.
6.00 AM06.00

UDSOLGT Sæsonmiddag jule-edition: Christianshavns Beboerhus x Rødder

MENU

Rodcarpaccio med gamle solbær og dild

Brinkholm græskar i cremet, bagt, fermenteret og tørret version 

Røget og bagt knoldselleri med æblecidersauce, bladkål, bagte æbler og bagte danske linser

Rehydrerede kartofler, pastinakcreme og boghvede

Rødkål med rødkål, toppet med rødkål     

Surdejsbrød med lun creme af bønner, svampe, laurbær og allehånde

Lille sød overraskelse fra køkkenet med kvæde

Se begivenhed →
Foredrag med bid i: Den Grønne Trepart
nov.
12.
4.00 AM04.00

Foredrag med bid i: Den Grønne Trepart

Den 12. november - kl. 16.30-17.30. Hos Rødder på Bispevej 4A i NV

Baren åbner kl. 16, og der er mulighed for at blive hængende efter foredraget og spise aftensmad fra kl. 18-19. Rødder laver en god, økologisk gryde med masser af vintergrønt og Rødders eget brød på siden. Det koster 95 kr. og kan købes på dagen.

OM FOREDRAGET

Den grønne trepart har som målsætning at skabe mere plads til natur, biodiversitet og sikre bedre vandmiljø. Ambitionen er at kæmpe landbrugsarealer omdannes til skov og natur og samtidig skal landbruget dyrkes langt mindre intensivt. Men hvad betyder den?

Sammen med en række eksperter og meningsdannere behandler vi landbrugets fremtid og zoomer ind på, hvad aftalen betyder for småskalalandbrug, omlægning til mere plantebaserede produktion og forbrug, CO2-afgifter og kvælstofudledninger.

Sammen med en række eksperter og meningsdannere behandler vi landbrugets fremtid og zoomer ind på, hvad aftalen betyder for småskalalandbrug, omlægning til mere plantebaserede produktion og forbrug, CO2-afgifter og kvælstofudledninger. I Panelet kan du møde:

  • Nanna Thomsen, jordbruger og forvalter på Lerbjerggaard, Andelsgaarde

  • Emil Nielsen, pressechef for Danmarks Naturfredningsforening 

  • Christian Fromberg,  kampagneleder hos Greenpeace for landbrug, skov og natur

”Foredrag med bid i” er arrangeret af Andelsgaarde i samarbejde med Rødder og Madland og dukker op hos Rødderne i løbet af 2024. Foredragsrækken behandler landbrugets aktuelle problemer sammen med foredragsholdere med holdninger og bid i, som har en dyb viden og store ambitioner om et anderledes landbrug. Med i billetten er der altid en lille, grøn snack.

Vi glæder os til at se jer!

Se begivenhed →
Sæsonmiddag med Beboerhuset x Rødder
okt.
2.
6.30 PM18.30

Sæsonmiddag med Beboerhuset x Rødder

2. oktober løber 3. udgave af sæsonmiddag af stablen, når vi sammen med Beboerhuset Christianshavn sætter bælg og madborgerskab på menuen.

Vi skal smage på forskellige økologiske danske bælgsorter i forskellige teksturer; pandekage, tofu, creme og yoghurt sammen med oktobers lokale økogrønt.

Denne gang får vi besøg af Marie Jeng, stifter af Madland og glødende forkæmper for et retfærdigt madsystem. Hun vil holde en brandtale for madborgeren, så fuglene synger.

Som altid vil der være en lille overraskelse, man kan tage med hjem i køkkenet, kolde økodrikke og masser af hygge ved langbordene. Vi glæder os!

Se begivenhed →
Åbning af dk's længste langbord: Langelinieskuret x Rødder
sep.
13.
4.00 PM16.00

Åbning af dk's længste langbord: Langelinieskuret x Rødder

Kulturdistriktet præsenterer i samarbejde med Langelinieskuret Åben Langbordsmiddag – en hyggelig, uformel middag oppe på promenadedækket, når DK’s længste langbord åbnes.

Vi laver 5 serveringer på sensommerens lokale økogrønt, mens lokale barer skænker kolde drikke. Efter middagen er der en god grund til at blive hængende, for der vil man kunne nyde en koncert med Soleima.

Se begivenhed →
Copenhagen Cooking - Det grønne køkken
aug.
25.
1.00 PM13.00

Copenhagen Cooking - Det grønne køkken

Hele året rundt er kålen det eneste bladgrønt, vi rigtig kan regne med. Den er tilgængelig for alle og dyrkes med kærlighed, økologisk og regenerativt hos mange små jordbrug. Den opbevares godt. Og så overrasker kålen os gang på gang med smagsvariationer, tekstur og anvendelsesmuligheder. 

Når Rødder går på scenen, vil du få inspiration til to kålserveringer - den ene servering et måltid med preserveret kål og den anden en sideret med frisk bladkål. Begge serveringer komplimenteres med Søtoftes fantastiske mejeriprodukter og begge serveringer med kål fra det regenerative og økologiske jordbrug Lerbjerggård (Andelsgaarde), der forpagtes af Nanna (med på scenen) og Christopher.

Mens Niclas kokkerer vil Nanna fortælle om at dyrke kål, så fuglene synger.

Smagsprøver: 

  1. Preserveret hovedkål: Surkål, danske og økologiske ingridærter og Søtoftes yoghurt. Oplev hvordan råvarerne passer godt sammen smagsmæssigt. Det er bælg og fermentering. Det kan udgøre et måltid, der gør dig mæt - det er comfort food i højeste potens.

  2. Frisk bladkål: Ristet bladkål med blåskimmelost fra Søtofte. Det kan være din lækre sidedish eller starter. Vi laver mega god blåskimmelost i Danmark, det skal vi hylde! Bitterheden i bladkålen og den ristede smag er noget nær en perfekt kombi med skimmelosten, fordi råvarerne fremhæver hinandens smagsegenskaber på aller bedste vis.

Værtinde: Trine Krebs

På scenen: Niclas (Rødders køkkenchef), Trine (kålaktivist og økoforkæmper) og Nanna (regenerativ og økologisk jordbruger fra Andelsgaarde)

Se begivenhed →
Langbordsmiddag og gadefest i NV - Rødder x Fire Tyve
aug.
17.
5.30 PM17.30

Langbordsmiddag og gadefest i NV - Rødder x Fire Tyve

I anledning af Copenhagen Cooking holder en masse lokale virksomheder stor gadefest på Bygmestervej i Nordvest-kvarteret. Vi slår pjalterne sammen med vinbaren Fire Tyve og ruller langbordet ud.

Sammen serverer vi lækre retter på sommerens bedste økogrønt fra små lokale og regenerative jordbrug. Lokale producenter og barer sørger for en lind strøm af dejlige drikkevarer, der kan købes under arrangementet, mens gadefesten fortsætter med musik på scenen.

Se begivenhed →
Fredagsbar i Pladefabrikken - musik, mad og petanque
jun.
21.
5.00 PM17.00

Fredagsbar i Pladefabrikken - musik, mad og petanque

Så er vi klar til næste omgang fredagsbar i Baghaven!
Denne gang med DJ's, Live Musik, Hindsholmpølser og sommerens grøntsager på grillen og selvfølgelig bar under trækronerne i baghaven. Tag kolleger, venner eller familien under armen og kom forbi til dejlig mad og musik
Aftenens program

17.00 Baren åbner & DJ
18.00 Grillhygge med øko-pølser og kartoffelsalat (også vegetarisk udgave)
19.00 Live musik med NV-nabo fra Farvemøllen Daniel Firth
19.30-22 DJ
(petanquebanerne er åbne hele aftenen, hvis nogen føler for en revanche efter sidste fredagsbar)

Vi glæder os til at se jer


Se begivenhed →
UDSOLGT! Æblerov x Rødder - Grøn Grisefest på Heartland
jun.
14.
1.00 PM13.00

UDSOLGT! Æblerov x Rødder - Grøn Grisefest på Heartland

 GRØN GRISEFEST

Igen i år gentager vi succesen med Æblerov x Rødder 🥳 Glæd dig til endnu et brag af en grøn grisefest med masser af lokalt produceret økogrønt fra små regenerative jordbrug og særligt udvalgte udskæringer af den fynske og fantastiske Hindsholmgris.

 Traditionen tro ruller Rødderne langbordene ud på pladsen og tænder op i grillen, mens Æblerøverne sørger for den lækre, danske version af Sangria.

 Du får én tallerken spækket med grønt og gris på siden samt en 0,5 cl. kande iskold Sangria for 425 kr.

Alt sammen økologisk og lokalt produceret med omtanke for vores fælles jord.

Se begivenhed →
Sæsonmiddag - Beboerhuset x Rødder
maj
22.
6.00 PM18.00

Sæsonmiddag - Beboerhuset x Rødder

Vil du lære mere om sæsonens råvarer, hvordan du kan tilberede, sylte, fermentere og smage dig til fantastiske danske, lokale måltider i sæson? Samtidig med, at du får dejlige serveringer? Så er vores Sæsonmiddage i samarbejde med Christianshavns Beboerhus en mulighed.

Den 22. maj inviterer vi for tredie gang til sæsonmiddag ved beboerhusets langborde.

Vi får besøg af regenerativ jordbruger Emma Rej Duckert, der har startet jordbruget Grønt fra Månen. Emma vil fortælle om at starte jordbrug op og om at være en del af det grønne generationsskifte i landbruget. Vores kok Magnus laver en 5-6 lækre serveringer med grønt fra Månen og andre lokale og økologiske småjordbrug. Serveringerne vil være tilsat forskellige fermenter, som giver retterne smæk på smagen, og som Magnus løbende vil fortælle om - hvordan de er lavet, og hvordan fermenterne kan være med til at skabe smagfulde grønne retter hele året rundt.


Du får også en lille fermentvæske med hjem, så du kan afprøve smagsgiveren i dit eget køkken.

Den fulde menu er på vej!

Køb billetter her: https://billetto.dk/e/saesonmiddag-med-rodder-x-beboerhuset-billetter-979674?utm_source=billetto+advertising&utm_medium=billetto&utm_campaign=share&utm_content=2-ep-DK

Middagen koster 250 kr. per person og er støttet af Nordeafonden.

Se begivenhed →
Manifestfejring af ‘Levedygtigt Landbrug’
apr.
18.
5.00 PM17.00

Manifestfejring af ‘Levedygtigt Landbrug’

Sammen med Andelsgaarde, Madland og Den Grønne Ungdomsbevægelse inviterer vi til en aften, hvor vi hylder det grønne generationsskifte og det levedygtige landbrug.

Så kom med til samtaler, oplæsning, mad og livemusik. Få et foredrag med bid i om det grønne generationsskifte til snacks fra Rødder.

Hør oplæsning og samtaler om ‘Levedygtigt Landbrugs’ visioner for et jordforbundet og retfærdigt landbrug uden økologiske, økonomiske og sociale kriser. Spis Rødders Chana Dahl på sæsonråvarer og sjældne bælgfrugter. Dans til livemusik fra Live Strings med Live Johansson & Nicolai Kornerup, og gæsteoptræden af Jonas Frølund. Hop i baren og nyd et glas eller to.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Der er et antal gratis billetter og de findes her: https://madland.dk/manifestfejring-af-levedygtigt-landbrug/

 Arrangementet er en del af Madlandsfestival 2024

Program

17.00: Dørene og baren åbner med økologiske drikke og naturvin

17.30: Velkommen til Manifestfejring af ‘Levedygtigt Landbrug’ ved Marie Sainabou Jeng fra Madland

17.40-18.15: Foredrag med bid i: Det grønne generationsskifte og de regenerative dyrkningspraksisser. Mød jordbrugerne Nanna Thomsen fra Lerbjerggård og Anton Scharling Krebs fra Rabarbergaarden og Madland. Modereret af Kristine Gårdhus fra Andelsgaarde.

18.30-20.00: Madbaren åbner for salg af aftensmad tilberedt af Rødder. Køb aftensmad til 90 kr. Menuen står på Rødders Chana Dal på Ingridærter og med forårets spæde grønt og fladbrød.

19.00-19.15: Oplæsning fra ‘Levedygtigt Landbrug’ ved Den Grønne Ungdomsbevægelse

19.30-20.00 Koncert med Live Strings med Live Johansson & Nicolai Kornerup og gæsteoptræden af Jonas Frølund
En koncert med tre musikere som spænder over både den klassiske musik, nordisk folkemusik og jazz.

20.15-20.45: En samtale om livet i jorden og alt det, vi har at vinde ved Den Grønne Ungdomsbevægelse og Sille Skovgaard

21.30: Festen slutter og fortsætter ude i madlandskabet

Se begivenhed →
Påskefrokost på Lerbjerggård
mar.
28.
1.00 PM13.00

Påskefrokost på Lerbjerggård

Vi gentager påskelangbordet fra sidste år og hilser foråret velkommen på Lerbjerggård med en vegetarisk og økologisk påskefrokost i det nye smukke fælleshus. Vi serverer en grøn fortolkning af den klassiske påskefrokost (suppleret med hvad der titter frem på marken), og der vil være naturvin, økoøl og vores egen snaps (plus ikke-alkoholisk alternative). Det bliver hyggeligt, og vi håber I vil med!

Se begivenhed →
Foredrag med bid i: En historisk klimaretssag
mar.
12.
4.30 PM16.30

Foredrag med bid i: En historisk klimaretssag

Arrangementet er det første i en række foredrag under titlen ”foredrag med bid i” som arrangeres af Andelsgaarde i samarbejde Rødder, der byder på en grøn snack undervejs.

Rødder holder til på Bispevej 4A, 2400 København NV, hvor foredragsrækken vil blive afholdt. Billetter til arrangementet koster 50 kr.

 

 

”Foredrag med bid i” er arrangeret af Andelsgaarde i samarbejde med Rødder og dukker op hos Rødderne en 4-5 gange i løbet af 2024. Foredragsrækken behandler landbrugets aktuelle problemer sammen med foredragsholdere med holdninger og bid i, som har en dyb viden og store ambitioner om et anderledes landbrug.

Se begivenhed →
Spis efteråret ind - Suhrs x Rødder
okt.
31.
5.00 PM17.00

Spis efteråret ind - Suhrs x Rødder

Suhrs højskoles gastrolinje kommer med i køkkenet og sammen byder vi på en hyggelig og velsmagende langbordsmiddag inspireret af det danske efterår. 
Menuen bliver sammensat af gastrolinjens dygtige elever og vores garvede kokke ud fra et udvalg af danske råvarer fra Lerbjerggård og med frisk fanget dansk fisk. 
Middagen består af 5-serveringer og vil være bygget op omkring økologisk, bæredygtig og lokal fødevareproduktion. Menuen vil være overvejende plantebaseret, og vi garanterer masser af velsmag og grønne overraskelser!

Middagen finder sted i vores hyggelige køkken og event space i den tidligere vinylfabrik Pladefabrikken i det spirende NordVest-kvarter.

Kom og vær med til at spise efteråret ind med masser af hygge og fantastiske råvarer på menuen!

Suhrs x Rødder

Se begivenhed →
Andelsgaarde x Rødder - Høstmiddag, markarbejde og hygge på Lerbjerggård
okt.
14.
12.00 PM12.00

Andelsgaarde x Rødder - Høstmiddag, markarbejde og hygge på Lerbjerggård

Høsthygge og røddergryde på Lerbjerggård

Præsenteres af Rødder x Andelsgaarde


Det er efterårsferie, og sæsonen går på hæld på Lerbjerggård. Derfor skal vi høste, hygge og spise, hvad marken byder på, inden de kolde vintermåneder tager over. 

 

Det sker

Der vil være markarbejde i løbet af dagen, snobrød for børnene og kaffe og kage til nemme priser fra kl.12. Kl. 17 serverer vi dagens høst indtil kl.20. Maden er god for både børn og voksne og alt er øko og fra lokale producenter i Halsnæs.

Vi anbefaler, at I køber billet til maden på forhånd, men det er også muligt at tage chancen og købe på dagen. 

 

Menu

Græskarcreme, fermenterede græskarkerner, byg og grønt fra marken. Serveret med Rødders surdejsbrød

 

 

Om Lerbjerggård

Lerbjerggård er en del af Andelsgaarde og ligger i Melby nord for København. Det er et fantastisk regenerativt jordbrug drevet af ildsjælene Nanna og Christoffer. Det tager under en time med bil at komme til gården, og toget går lige til døren: https://www.andelsgaarde.dk/vores-garde/


Adresse: Melbyvej 129, 3370 Melby.

Se begivenhed →
Høstfest og langbords-picnic i Demokrati Garage
sep.
29.
3.00 PM15.00

Høstfest og langbords-picnic i Demokrati Garage

Langbords picnic // Høstfest i Rentemesterkvarteret

Præsenteres af Demokrati Garage


Til høstfesten har vi sammensat et dejligt picnic måltid, som du har mulighed for selv at gå rundt og "høste" hos Andelsgaarde, Flere Fugle, Fire Tyve og Rødder, som alle bidrager med lækkert indhold til et sammensat måltid. 

Du får udleveret en tjekliste, der leder dig forbi alle stederne, hvor du "høster"/indsamler forskellige komponenter til måltidet, som du til sidst kan nyde ved det store langbord, der kommer til at stå ned af Rentemestervej. 

Alt indholdet er VEGETARISK og sammensat med fokus på sæsonen og økologi. 

For 375 kr. får du et komplet måltid til to personer - vi opfordrer alle til at tage deres egen kurv og service med, for at passe på kloden, men der er også mulighed for at tilkøbe kurv + service i begrænset omfang. 


Adresse: Rentemestervej 57, 2400 København NV

Se begivenhed →
Sæsonåbning på Lerbjergaard med Andelsgårde
jun.
3.
til 4. jun.

Sæsonåbning på Lerbjergaard med Andelsgårde

juni 3 @ 11:00 - 15:00

Kom til åbent hus hos Nanna og Christopher på Lerbjerggård.

Kom på markvandring med Nanna, som vil fortælle om de regenerative principper, der ligger bag dyrkningen af jorden. Giv Christopher en hånd med i skovlandbruget, hvor træerne har brug for kærlig pleje. Hør om Andelsgaarde og hvad status er på vores mange projekter.

Vi laver lidt lækker mad til 100 kr, og I kan købe drikkevarer, inkl. te og kaffe

Se begivenhed →
Kål året rundt - Rødder på Madens Folkemøde
jun.
2.
2.00 PM14.00

Kål året rundt - Rødder på Madens Folkemøde

Kålen er med sine ca. 30 arter og gode egenskaber grøntsagssvaret på vores bedste ven hunden. Hele året rundt er kålen det eneste bladgrønt, vi rigtig kan regne med. Den dyrkes i Danmark. Den opbevares godt. Og den overrasker gang på gang med uforbeholden kærlighed.

 

”Kål hele året rundt” handler om, hvordan vi udnytter kålens potentiale i alle sæsoner med alle de smagsvariationer, som kålen byder på; Hvad skal vi huske, og hvornår skal vi gemme hvad?

I Rødders Køkken det vi kalder ”kålens årshjul”.

 

Der vil blive serveret smagsprøver, der viser kålens diversitet. Køkkenchef i Rødders Køkken Niclas vil blandt andet vise, hvordan han bruger smagsgiverne grønsurkålspulver og de -og rehydredet surkål i køkkenet.

 

Den grønne scene kl.14-14.45

Værtinde: Trine Krebs

Se begivenhed →
Flying Couch X Rødder
maj
11.
12.00 PM12.00

Flying Couch X Rødder

Vi har slået pjalterne sammen med Flying Couch Brewing og inviterer til frokost ved langbordet torsdag den 11. maj i vores fælles hood kbh. NV.

Det er forårets lokale og økologiske råvarer sammen med øllet som udgør hovedingredienserne. Frokosten er vegetarisk med elementer af øl.

Vegetarisk frokost med Rødders Køkken

 Kl. 12.00 - 13.00 

3 stykker smørrebrød for 150 kr. plus drikkevarer
- Rugbrød med øl,  og grøntsager bagt i mæsk

Billetter købes her.

Se begivenhed →
Opening! Fredagsbar, DJ og smovsemad i Pladefabrikken
apr.
28.
4.00 PM16.00

Opening! Fredagsbar, DJ og smovsemad i Pladefabrikken

Sæt kryds i kalenderen 28. april hvor vi inviterer til åbning af vores event spaces og køkken i Pladefabrikken!

Nu har vi været i NV et godt stykke tid, og vi vil gerne hilse på jer i området og vise jer, hvad vi laver hos Rødder bag buskene på Bispevej:)

Der bliver både vådt og tørt til nemme priser .

Fra kl. 16-17 er der arrangement for virksomheder
Fra kl. 17-22 er fredagsbaren åben for alle med musik, DJ og smovsemad.

Håber vi ses!
på vegne af Pladefabrikkens virksomhedsfællesskab Rødder x Melin Vin x Cph Grooming

Bispevej 4a, 2400 København NV
Fredag: den 28. april
Kl. 16.00-22.00

Tilmeld jer her via vores facebookevent hvis I kommer eller skriv til os på info@rodder.dk

Se begivenhed →
Housewarming på Lerbjergaard
feb.
4.
til 5. feb.

Housewarming på Lerbjergaard

  • Andelsgaarde, Lerbjergaard (kort)
  • Google kalender ICS

Vær med til at fejre Andelsgaardes nye fælleshus på Lerbjerggård. Arkitekt Kristoffer Tejlgaard vil fortælle om tankerne bag det smukke hus, og vores foreningsdirektør Jacob Westergaard Madsen vil fortælle om planerne for 2023, Nanna og Christopher giver en tur i marken, og Rødder serverer vintercassoulet på markens udbud af grønt.

Se begivenhed →
Hent din øko-juleand
dec.
22.
4.00 AM04.00

Hent din øko-juleand

Igen i år får vi et parti lækre økoænder fra Dalbakkegaard leveret op til juleaften.
Prisen er 155 kr./kg, og de vejer 3-4 kg.
De kan forudbestilles indtil den 16. december eller så længe lager haves. Og så skal de hentes hos os den 22. december.
Når du henter ænder, kan du med fordel samtidig tanke op med andre lækkerier til julebordet.
Forudbestil din and her - og se hvad vi ellers har af julelækkerier (der vil løbende blive tilføjet til listen)

Se begivenhed →