Ugens menu

Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.

Vi glæder os til at se jer i køkkenet!

Frokosten serveres onsdag til fredag mellem kl. 12.00-13.30

 

 

Man/tirs lukket


 

Onsdag d. 02.04

Steamed egg med soya, tangchili og ramsløg

Tempurastegte svampe med togaraci

Tangsalat med sesam og kål

Ris


 

Torsdag d. 03.04

Spinattærte med friskost og løg

Braiseret fennikel og radicchiosalat

Brød med smør


 

Fredag d. 04.04

Daal med danske linser

Aloo 65 og krydrede kartofler

Khaman og kålraita