Ugens menu
Hos Rødder arbejder vi hver dag benhårdt for at levere solide, smagfulde og nærende plantebaserede og økologiske frokostmåltider med omtanke for både mennesker, dyr og jord. Vi serverer sæsonens lokale og økologiske råvarer fra producenter med hjertet på rette sted. Frokosten er altid vegetarisk. Og den er åben for både private og virksomheder.
Vi glæder os til at se jer i køkkenet!
Frokosten serveres onsdag til fredag mellem kl. 12.00-13.30
Man/tirs lukket
Onsdag d. 02.04
Steamed egg med soya, tangchili og ramsløg
Tempurastegte svampe med togaraci
Tangsalat med sesam og kål
Ris
Torsdag d. 03.04
Spinattærte med friskost og løg
Braiseret fennikel og radicchiosalat
Brød med smør
Fredag d. 04.04
Daal med danske linser
Aloo 65 og krydrede kartofler
Khaman og kålraita