Book Pladefabrikken til årets julefrokost
Hold jeres julefrokost i den gamle vinylfabrik tegnet af Kay Fisker, vores hyggelige event space i NV - Pladefabrikken. Vi har plads til ca. 90 gæster med mulighed for både middag, musik, dansegulv, bar og fest hele natten. Godt værtskab er altid omdrejningspunktet, når I lejer Pladefabrikken, og vores dygtige kokke sørger for en smuk og velsmagende julemenu på de bedste, økologiske og lokale råvarer i sæson.
Vores julemenu består af en række serveringer, der enten deles ved bordene i fade og skåle eller anrettes som individuelle serveringer.
Vi hjælper også gerne med vores julemenu i jeres rammer med eller uden kok.
Se menuforslag og priser (pdf)
Julefrokost hos Rødder:
Snacks og bobler
Foccacia bagt med sæsonens grønt toppet med urteemulsion
Hjemmelavet tofu på dansk bælg, grønt fra marken og rygeost
Økologiske bobler
Menu
Surdejsbrød og pisket smør med drys
Rødbedegravad ørred fra Bisserup, rødbede, syltet sennepsfrø og dild eller Carpaccio af vinterens knolde, solbær fra sommeren, fermenteret grøntsagsajuice og dild
Græskarshow fra Brinkholm serveret med creme af hjemmelavet friskost og knas
Confiteret bryst af økogris fra Spis Min Gris med sprød svær, sauce, bladkål, bagte æbler fra Lolland og ribsvinaigrette eller Røget og bagt knoldselleri, sauce, bladkål, bagte æbler fra Lolland og ribs
Letsyltet rødkål, rød surkål og surkålspulver
Rehydrerede kartofler, pastinakcreme og sprøde linser
Risalamande med kirsebærsauce eller tærte med figner fra Bjørnø, fed creme og knas
Under middagen serveres der naturlige vine, økofad fra Blågaards, kombucha fra Table Ferments og ikke-alkoholiske drikke
*Menuen skal ses som vejledende. Vi finder altid den bedste løsning sammen med jer.