Traditionen tro hilser vi foråret velkommen på Lerbjerggård med en vegetarisk og økologisk påskefrokost i Andelsgaardes smukke fælleshus. Vi serverer en grøn fortolkning af den klassiske påskefrokost (suppleret med hvad der titter frem på marken). Der vil være åben bar med naturvin, økoøl, saft og andre ikke-alkoholiske alternativer.
Det sker søndag den 20. april. Baren åbner kl. 13 og påskefrokosten serveres 13.30.
Pris for 6-retters menu 375 kr.
Børneversion 150 kr.
Menu
Capaccio af selleri med fermenteret gulerodsjuice, urte olie, sprød blæretang og sennepsurt
Brændte gulerødder i vallesauce med fennikelfrø, frisk ost og syltede senepsfrø
……………………….
Chlotnik - læskende, lyserød, kold suppe med urter og æg
Forårsfrikasse med markens udvalg af grøntsager, svampe, ingridærter og ramsløg
Frisk, grøn salat med vinaigrette
Brød
……………………..
Bastogne-tærtebund, gulerodslegering, ostecreme, knas og friske blomster